Kirli Sepeti Hangi Günler, Saat Kaçta, Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

#image_title

Başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun’un oynadığı Kirli Sepeti dizisi ilk bölümüyle yoğun ilgi toplamasının ardından izleyenlerinde dikkatlerinden kaçmayan bir senaryosuyla ekranlardaki yerini sağlamlaştırdı. İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde hizmetliler ve verenler arasında geçen hayatları konu alan Kirli Sepeti’nin hikayesi oldukça ilginçtir.

Kirli Sepeti Konusu

Krizantem Evleri’nde bakıcı olan Meryem’in ani ölümü site sakinlerini oldukça etkiler. Ev sahipleri hayatlarına kaldıkları yerden devam ederken onlara yıllarca hizmet sunan Songül’de hem kendi hem de kızı İlkgül için zorlu bir süreçle karşı karşıya kalmıştır.

Songül kızı İlkgül’ün ayakta kalmasına yardımcı olmak açsından aynı evde beklenmedik bir olaya tanıklık eden Medine ilk defa yalan söylemek durumunda kalmıştır. Bu esnada arkadaşına yardımcı olmak isteyen Hayriye’de beklenmedik bir şekilde daha büyük sorunların içinedoğru sürüklenmeye başlamıştır.

Kirli Sepeti Dizisi Hangi Günler Yayınlanıyor?

Kirli Sepeti dizisi Pazar akşamları saat 20.00’da başlıyor ve FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Başrollerinde Ayça Bingöl ile Ceren Moray’ın yer aldığı dizi her bölümüyle yakından takip ediliyor.

Kirli Sepeti Oyuncuları

Exit mobile version