Kızılcık Şerbeti 34. Bölüm Fragmanı

#image_title

Kızılcık Şerbeti 34. Bölüm fragmanı dizi seyrini değiştirmekle beraber Kıvılcımlar’ın evinde hakim olan yas havasının aksine Fatma ile Pembe’nin aşırı mutluluğu dikkatlerden kaçmamaktadır. Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen ve Sıla Türkoğlu’nun oynadığı Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümüyle Show TV ekranlarında yayınlandı.

Kızılcık Şerbeti 34. Bölüm Özeti

Kıvılcım ile Doğa ilk olarak avukatlarının da yönlendirmesi sonrasında velayet sonucunu değiştirmek için harekete geçseler de tüm çabaları Fatih’in kumpaslarıyla ortadan kalkacaktır. Evleneceğim yalanını söyleyen Alev’de eski arkadaşı Rüzgar ile tesadüfen karşılaşmış numarası yaratmak için çabalamaktadır.

Ömer ve Ertuğrul iş yaptıkları için tanışacak ve sonrasında da birlikte yapacakları Almanya gezisi sonucu daha da yakınlaşacaklardır. Nilay’ın ısrarları sonrasında Pembe ve Nursema ona tesettür kutlaması düzenleyerek Lokanta’da yapılan parti Alev’in de gelmesiyle farklılıkların bir kez daha göz önüne serilmesine sebebiyet verecektir. Doğa’nın avukatının gerçek yüzünü anlayan Kıvılcım’da bu işi düzletmek adına Doğa’yla birlikte Ünallar’ın kapısına dayanacaktır.

Kızılcık Şerbeti 34. Bölüm ile gelecek hafta 13 Nisan Cuma akşamında Show TV ekranlarında yayınlanacaktır.

Exit mobile version