Kızılcık Şerbeti Bu Akşam Var Mı? 20 Ekim Kızılcık Şerbeti Neden Yok, 35. Bölüm Ne Zaman?

#image_title

Başrollerinde Barış Kılıç ile Evrim Alasya’nın oynadığı Kızılcık Şerbeti dizisi sevenlerini üzdü. Cuma akşamlarının en çok izlenen reyting rekortmeni dizilerinden Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünün Show TV yayın akışından çıkarıldığı belirtildi.

Kızılcık Şerbeti Neden Yok?

Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü Gazze’de yaşanan hastane saldırısından dolayı Türkiye’de 3 günlük milli yas ilan edilmesi sonrasında yayından kaldırıldı. Buna istinaden 20 Ekim akşamında Show TV ekranlarında Kızılcık Şerbeti’nin tekrar bölümü yayınlanacaktır.

Kızılcık Şerbeti Bu Akşam Var Mı?

Kızılcık Şerbeti dizisinin 35. yeni bölümü 20 Ekim Cuma yani bu akşam Show TV ekranlarında yayınlanmayacaktır.

Kızılcık Şerbeti 35. Bölüm Ne Zaman?

Başrollerinde Barış Kılıç ile Evrim Alasya’nın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin 35. yeni bölümü gelecek hafta 27 Ekim Cuma akşamında Show TV ekranlarında yayınlanacaktır.

Kızılcık Şerbeti 35. Bölüm Özeti

Ertuğrul’un davetine katılan Ünal ailesinin İbrahim’le karşılaşması herkes için kötü bir sürpriz olurken, Ertuğrul ne yapacağını şaşırmış bir haldedir. Önce Abdullah Bey ve Ömer’den olayı dinleyecek, daha sonra Nursema ile konuşup kesin olarak ikna olsa da kızına söz geçirmesi hiç de kolay olmayacaktır. Büyük bir karar alarak Kıvılcım’ın evine taşınan Ömer ve Kıvılcım’ın ilişkisi sorunsuz yürümektedir. Ömer dışında kimse bilmese de hayatlarının kabusu olacak olan Ömer’in hastalığı hızla ilerlemektedir.

Kıvılcım’ın Rüzgar’ın kanalında programa başlayacak olması, Alev ve Rüzgar’ı biraz daha birbirlerine yaklaştıracaktır. Doğa halen Fatih’i affedememiştir, evdeki herkes ile sorunu sürüyordur. Babasını dinlemeyip İbrahim ile görüşmeye devam eden Mihri’yi bu yanlıştan döndürmek Nursema için ölüm kalım meselesine döndüğünden bu uğurda her türlü riski göze alacaktır.

Exit mobile version