Kızına Şiddet Uygulayan Deniz Akkaya’ya Hapis Cezası!  

Kızıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle Türkiye’de gündem olan Deniz Akkaya’ya hapis cezası verildi. İtşe detaylar.

Deniz Akkaya

16 yaşındaki kızı ile yaşadığı sorunların ardından şiddet gösterdiği gerekçesi ile hakkında soruşturma başlatılan Deniz Akkaya için karar verildi. Konuyla ilgili ünlü isim resmi açıklama yaparken kararı duyurdu.

Deniz Akkaya Ne Kadar Hapis Cezası Aldı?

Resmi açıklamasına göre Deniz Akkaya 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı. Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Deniz Akkaya, uzun bir not yazdı. Notlarında hayatında aşk bulmak istediğine dair sözler paylaşan ünlü isme, bazı sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

İşte Deniz Akkaya’nın o açıklamaları;

“Mahkeme kanalıyla mont, lastik ayakkabı, telefon kulaklığı, annemden kalma neredeyse kullanılmayan kırık dökük bilgisayarın peşine düşecek kadar Allah, kimseyi küçük düşürmesin… İnsan düşünmeden edemiyor, 16 senedir yemedim, yedirdim. Her şeyin en güzelini aldım, imkânları şartları insan üstü bir emek vererek şartları zorlayarak eksiksiz yerine getirdim. Erkek olmak / adam olmak / baba olmak başka bir şey…Hanımlar, çocuk yapacağınız adamı çok doğru seçin. Hayatında ilk  kez okul parasını bu sene ödedi diye çıldırıp evden bunları isteyecek kadar düşebilecek bir adamla muhatap olduğum için kendime çok kızıyorum. Bu ne açgözlülük, bu ne hırs,bu ne kendini küçük düşürme…

Bütün yaz, kızımı tatile götürmediği için tatile gitmedim. Kızım her sene sörf kampına giderdi gidemedi, ben de onunla birlikte bu yaz tatil yapmadım. Ama şimdi okullar da açıldı. Güzel bir tatile çıkıyorum. Bir süre buralarda da olmayacağım. Belki de hayatımın bu döneminde hak ettiğim adamı aşkı bulurum ne dersiniz. Hayatım boyunca arkama bakmadım arkamda bıraktıklarımın yaptıklarını takılmadım. Bugün de aynen öyle yapıyorum. Herkese şahane bir hafta dilerim. Keyfinizi hiç kimsenin bozmasına izin vermeyin.”

Exit mobile version