Küçükçiftlik Park’ta Mor Ve Ötesi Rüzgarı

#image_title

KüçükÇiftlik Park, Türkiye’nin sevilen rock grubu Mor ve Ötesi’ne ev sahipliği yaptı. Harun Tekin, Alper Tekin, Derin Esmer ve Kerem Kabadayı’dan oluşan bu efsanevi grup, parktaki büyük sahne prodüksiyonuyla müzikseverleri coşturdu.

KüçükÇiftlik Park yetkililerinin açıklamasına göre, özel olarak kurulan ses ve ışık düzeni, etkinliğe katılan 17 bin kişiyi büyüledi. Mor ve Ötesi’nin enerjik performansı, seyircilere unutulmaz anlar yaşattı ve geceyi unutulmaz kıldı. Bu muhteşem konser, müziğin büyülü dünyasına gönül verenleri bir araya getirerek unutulmaz bir deneyim sundu.

Grup, bu yıl İstanbul’da verdikleri ilk konserde, kısa süre önce hayatını kaybeden Özkan Uğur’un “Bazen” ve Erkin Koray’ın “Seni Her Gördüğümde” şarkılarını seslendirdi.

Eski ve yeni şarkılarına hayranlarının da eşlik ettiği Mor ve Ötesi, konserin son bölümünde Başak Doğan şefliğindeki Chromas Korosu ile “Ağrılar” eserini söyledi.

Yüzdeyüz Müzik’in katkıları, URU, Event34, Rakun ve Concerts East işbirliğiyle gerçekleştirilen programda sahnenin açılışını ise genç müzisyen Selin gerçekleştirdi.

Exit mobile version