Mehmet Aslantuğ Aşk Dedikodularını Yanıtladı

Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandıran Mehmet Aslantuğ, iş insanı Gözde Akpınar ile adının karıştığı aşk iddialarına dair açıklama yaptı. Aynı şekilde Gözde Akpınar da iddialara yanıt vererek akıllardaki soru işaretini giderdi.

Magazin dünyasının en örnek çifti olarak parmakla gösterilen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, geçtiğimiz aylarda ayrılıklarını duyurmuştu. Tek celsede evliliğini bitiren çift, mahkemeden el ele çıkarken Aslantuğ’un adı bugünlerde yeni bir aşk dedikodusuna karıştı. Medyada yer alan kulislerde Aslantuğ ile Filli Boya’nın sahibi Gözde Akpınar’ın aşk yaşadığı iddia edildi.

Akpınar, Mahkemeye Başvurdu 

Konuyla ilgili olarak Instagram hesabından açıklama yapan Gözde Akpınar, yasal haklarını kullanacağını şöyle ifade etti:

Pazartesi ne yapacaksın?’ deseler tazminat davası açacağım aklıma gelmezdi. Hayat biz planlar yaparken başımıza hangi saçmalığın geldiğidir. Dünya maalesef kötü ve gerzek insan dolu. Neyse sağlıcakla kalın.

Öte yandan Mehmet Aslantuğ ise konuyla ilgili olarak Birsen Altuntaş’a konuştu ve “Hiç bir araya gelmedik. Hiç tanımadığım insanlarla da bazı söylentiler çıkarılıyor. Cevap vermeye bile gerek duymuyorum” ifadelerini kullanarak aşk iddialarını yalanladı.

Exit mobile version