Müge Anlı’nın Define Olayına Yönelik Anlattıkları Herkesi Güldürdü

Birkaç gündür işlenen Kadri Fidan isimli yaşlı adamın kaybında dikkat çeken açıklamalar yapıldı. Hazine bulmak için bir dağa giden ve dağda kaybolan Kadri Fidan’ı aramak için programa Mehtap Fidan katılmıştı.

Kayınpederini aramaya gelen kadın, Kadri’nin şifalı ot toplamak üzere dağa çıktığını, o sırada da 2 katlı bir mağara ve hazine bulduğunu öne dürdü. Ayrıca mağarada taştan bir masa olduğu ve masanın etrafında sandalyeler olduğuna dair iddialar da yine şaşırtıcı detaylar arasında yer aldı.

Mehtap Fidan’ın yaptığı açıklamalara göre kayınpederi, 2 arkadaşıyla birlikte bulduğu altınları alıp satacaklarını söylemiş. Ancak Mehtap Fidan konuşmaları önemsememiş.

Mehtap Fidan’ın yaptığı bu açıklamalardan sonra Kadri Bey’in bir arkadaşı canlı yayına bağlandı ve söylenenleri yalanladı.

Müge Anlı ise bahsi geçen ölümsüzlük otunun erkekte cinsel gücü artırdığını, Kadri Bey’in de bu otları satarak para kazandığını ve başkası toplamasın diye de yerini kimseye söylemediğini ifade etti. Daha sonra ise sözlerine şöyle devam etti:

 Burada gelin hanıma katılıyorum, bu işin içindeki mağara, hazine meselesi önemli. O hazine meselesini de herkese anlatmıyor. Mesela bir gizli tanığımız var. Kamu personeli. Ona anlatmıyor gider de işine taş koyar diye. Ama o kadar da emin ki bulamayacaklarına, herkese de anlatıyor. Taş, masa ve 12 tane taş sandalyeden, heykellerden bahsediyor. ‘Ben onları çıkarabilsem yedi sülaleme yeter ama benim gücüm yetmiyor’ diyor. En sonunda da ‘2 adam bulup onlara çıkartacağım’ diyor. İşte gelinin bahsettiği o kişi, o 2 kişi mi?

Gizli Tanık Konuştu

Öte yandan Müge Anlı’nın bahsettiği gizli tanık, Kadri Bey’in kendisine söylediklerini aktardı. Gizli tanığın iddiasına göre Kadri Bey, “2 kişi beni takip etti, bu yüzden gidip toplayamadım” demiş.

Bahsi Geçen Mağaranın Dönüşünde Tuzak mı Var?

Öte yandan hazinenin bulunduğu mağarayla ilgili de oldukça dikkat çekici ve sıra dışı iddialar ortaya atıldı.

Hazine aramak adına kaybolan Kadri Fidan olayıyla ilgili olarak bir görgü tanığının daha önce bu mağarayı yaşlı bir papazdan dinlediğini aktardı. Tuzaklı olduğunu duyan tanık, 12 tane kapanın olduğunu ve sadece dere tarafından çıkıldığında yolun güvenli olduğunu söyledi.

Ayrıca Uludağ’da olduğunu, net bir lokasyon belirtemediğini ve girişinde 12 adet kafatası olduğunu aktardı. Girilen yerden çıkış olmadığını kaydeden tanık, geriye dönüş yolunun tuzaklı olduğunu ve sadece doğru yolu bulabildiğinde çıkışa ulaşılabilindiğini söyledi.

Müge Anlı da Gitmek İstiyormuş!

Öte yandan programın sunucusu Müge Anlı, söz konusu hazinenin, mağaranın ve yolun haritasıyla ilgili evde eşiyle de konuştuğunu aktardı. Aktarırken de şu ifadeleri kullandı:

Ay vallahi Indiana Jones gibi. Ne kadar heyecanlı. Dün akşam eşime de gösterdim. ‘Bak harita geldi, hafta sonu hadi gel gidelim’ dedim.

O da ‘Ben bu haritayla Üsküdar’a bile gitmem’ dedi. Ben de ‘Ay vallahi Şinasi ne kadar heyecansızsın’ dedim. Hiç heyecanlanmadı vallahi. Ben işin heyecanındayım. Defineyle işim yok ki. Ama baksana tuzaklar muzaklar varmış. Gidip de 13. kafatası olmayalım şimdi.

Exit mobile version