Şeyma Subaşı Boşanmadan Yeni Aşk Skandalı. Burak Ateş Kimdir?

#image_title

Subaşı, yeni sevgilisini, Mısır’da yalnızca 15 arkadaşının katılım sağladığı düğününe de çağırdığı ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı ile Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi 4 aylık evlilik süreçlerinin bittiği, geçtiğimiz gün magazin gündemine bomba etkisinde düştü.

Şeyma ile Meedo boşanma dilekçelerinde; evliliklerinin ilk zamanlarından itibaren ruhen ve fikren uyuşmadıklarını, aralarında sevgi ile alakalı birşeyin kalmadığını vurgulayarak herhangi nafaka ve tazminat istemediklerini bildirmişlerdi. Bir gün sonrasında ise Şeyma Subaşı’nın Ümit Besen’in en sevilen şarkılarından “Nikahına beni çağır sevgilim” şarkısını hayata geçirdiği anlaşıldı.

Şeyma Subaşı’nın boşanmadan, kalbini yeni bir aşka kaptırdığı anlaşıldı. Sabah’tan Ömer Karahan’ın yaptığı habere göre Şeyma Subaşı’nın yeni aşkı, iş adamı Burak Ateş.

Yakın Arkadaşları Tarafından Biliniyor

Şeyma Subaşı’nın Meedo’ya sevgisinin tükenmesinin nedeni olan Burak Ateş ile birlikte yaşadığı aşkı şu an da yakın arkadaşları harici bilen yok.

Şeyma’nın yeni aşkı Burak Ateş’le, Ümit Besen’in “Nikahına beni çağır sevgilim” şarkısı akıllarda. Neden mi?

Çünkü, Şeyma Subaşı, Meedo ile Marakeş’te gerçekleştirdiği ve herkesin dilinde olan düğününe sadece 15 kişi davet etmişti ve bunların içinde Burak Ateş’te vardı.

Burak Ateş Kim?

İş insanı olduğu bilinen Burak Ateş’in özel hayatına dair çok bilgi yer almıyor. Yeni aşkı magazin gündemine düşüren nokta Ateş’in düğüne katılan 15 kişiden biri olması.

Exit mobile version