Survivor Nihat Kimdir? Nihat Altınkaya Kaç Yaşında, Nereli?

#image_title

Survivor 2024 All Star yarışmacılarından Nihat Altınkaya hem hayranlarını hem de sevenlerini mutlu etti. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında Nihat Altınkaya’nın yeni sezonda Survivor All Star kadrosunda olduğunu söyledi.

Nihat Altınkaya Kimdir?

Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979 tarihinde Karabük’te dünyaya gelmiştir. Rizeli bir ailenin çocuğu olan Altınkaya; ilk, orta ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonra çalışma hayatına atılmıştır. Annesi banka memuresi, babası ise demir çelik işiyle uğraşan Altınkaya’nın iki kız kardeşi vardır.

Karabük Demir Çelik Lisesinde ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübünde iki sene profesyonel voleybol oynayan Altınkaya, sakatlığından dolayı voleybolu bırakırken Ayvalık’ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. İstanbul’a taşındığında gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi alırken yolda yürürken keşfedilmiş ve önce modellik sonra oyunculuk yapmaya başlamıştır.

Funda Arar‘ın ”Özledim” şarkısının klibinde oynadıktan sonra iki kez mankenlik, iki kez de modellik yapan Altınkaya, daha sonrasında oyunculuk kariyerinde sergilediği performansla birçok dizide rol almayı başarmıştır.

Evli ve iki kız çocuğu babası olan Nihat Altınkaya; 1,88 metre boyunda, 82 kg ağırlığında ve Terazi burcudur.

Nihat Altınkaya Kaç Yaşında?

1979 doğumlu olan Nihat Altınkaya 44 yaşındadır.

Nihat Altınkaya Nereli?

Aslen Rizeli olan Nihat Altınkaya, Karabük’te dünyaya gelmiştir.

Nihat Altınkaya’nın Mesleği Nedir?

İlk zamanlarda voleybol ve boks eğitimi alan Nihat Altınkaya daha sonrasında kariyerinde önemli bir noktayı oluşturan oyunculuk deneyimiyle birçok dizide rol almıştır.

Nihat Altınkaya Evli Mi?

Nihat Altınkaya, evli ve iki çocuk babasıdır. İmre Altınkaya ile evlidir.

Nihat Altınkaya’nın Boyu Kaç?

Nihat Altınkaya’nın boyu 1.88’dir.

Nihat Altınkaya’nın Kilosu Nedir?

Nihat Altınkaya’nın kilosu 82 kg’dır.

Nihat Altınkaya’nın Burcu?

Nihat Altınkaya’nın burcu Terazi Burcudur.

Nihat Altınkaya’nın Göz Rengi

Nihat Altınkaya kahverengi gözlüdür.

Exit mobile version