Survivor Yarışmacısı Hakkında Şok Sözler

#image_title

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, katıldığı bir Youtube programında “Survivor’a keşke almasaydım” dediği ismi açıkladı ve sert sözlerle eleştirdi. Nur Tuğba Namlı’nın sorusu üzerine Ilıcalı, “Var, birkaç kansız çıktı” ifadelerini kullanarak o ismi hedef aldı.

Ilıcalı, programda yaptığı açıklamada, söz konusu kişinin çıkışından sonra kendisine yöneltilen Survivor sorularına olumsuz yanıtlar verdiğini belirterek, “Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor’ı soruyorlar Survivor’ı bana sormayın’ diyor. Ben de aradım ‘Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?‘ dedim. ‘Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş.’ dedi. ‘Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın’ dedim” şeklinde konuştu.

Ayrıca Ilıcalı nankör ve kansız insanları sevmediğini vurgulayarak, “Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem” dedi.

Bu çıkış, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kullanıcılar, Acun Ilıcalı’nın sözlerini 2016 yılında Survivor finalistlerinden Serkay Tütüncü’ye yönelik olduğu şeklinde yorumladı.

Tütüncü, Survivor deneyiminden sonra dizi projelerinde yer almış ve daha önce yaptığı bir röportajda “Survivor izlemeye vakit kalıyor mu?” sorusuna, “Gitmeden önce de gittikten sonra da izlemedim” cevabını vermişti.

Exit mobile version