Ünlü model Metisha dizi kesimine yeşil ışık yaktı

#image_title

İSTANBUL (İGFA) – Bozburun’da tatil yapan ünlü model ve oyuncu Metisha, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Miami’de yaşayan genç yıldız, “Türkiye’ye gelince kendimi konutumda hissediyorum. Burada değişik bir güç alıyorum. Bozburun’un mistik havası bana olumlu hisler hissettiriyor.” dedi.

Yurtdışında doğup, büyüdüğünü söyleyen hoş yıldız, Bir gün evlenirsem “Kendi kültürümden bir Türk erkeğiyle evlenmek ve anne olmayı isterim” dedi.

Metisha, Türkiye’den çok yeterli ajans ve yapımcılardan bir çok teklif aldığını, fakat bugüne kadar devam eden projeleri nedeniyle Türkiye’de bir projeye başlayamadığını belirtti.

Önümüzdeki günlerde durumun değişeceğini lisana getiren Metisha, “2024 sonbaharında gerçekleşecek çok düzgün bir proje için imza etabındayım. Bu proje ile birlikte Türkiye’ye temelli yerleşeceğim.” diyerek sevenlerine müjde verdi.

Türkiye’deki projeleri yakından takip ettiğini kelamlarına ekleyen Metisha, “Kızılcık şerbeti ve veda mektubu’nda oynamayı çok isterdim diyerek, dizi dalına yeşil ışık yaktı.

Exit mobile version