Volkan Konak Suçlamalara Yanıt Verdi

#image_title

Volkan Konak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Herkes haddini bilecek. Benim ülkem, kimsenin cüzdanına veya makam arabasının bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir” ifadelerini kullandı.

Konak’ın Diyanet İşleri Başkanlığı’na yönelik önceki açıklamaları nedeniyle “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçuyla suçlanması sonucunda Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkan Ali Erbaş’ı rencide ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.

Ünlü sanatçı, daha önceki paylaşımında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Başkanı Ali Erbaş’ı eleştirerek, “Atatürk’ün kurduğu Diyanet’in koltuğunu işgal eden zat; insanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve turizm alanında çalışan ve bu sektörlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ancak sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır. Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadeh de sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz.” ifadelerini kullanmıştı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın suç duyurusunun ardından Konak, “Herkes haddini bilecek. Benim ülkem kimsenin cüzdanına veya makam arabasının bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir. Dürüst, onurlu, cesur ve uygar insanlara selamlar olsun” diyerek yanıt verdi.

Exit mobile version