Zeynep Bastık vefa borcunu ödedi

#image_title

İSTANBUL (İGFA) – Bugüne kadar çıkardığı müziklerle kendine farklı bir kitle yaratan Zeynep Bastık çok konuşulacak bir işbirliğine imza attı. Bastık, prodüktör Davet Telkıvıran’ın Türkçe pop müziğin en kıymetli isimlerini bir ortaya getirdiği proje albümüne konuk oldu. İkili “Sen Sandım” isimli müzikte düet yaptı. Albümün üçüncü single’ı olarak yayınlanan “Sen Sandım”ın kelam ve bestesi Davet Telkıvıran’a ilişkin.

Zeynep Bastık’ın geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan 2019’da çıkardığı “Her Yerde Sen” isimli müziği da Davet Telkıvıran imzalıydı. Bastık, bir manada vefa borcunu da ödeyerek albümde yer aldı.

R&B ve pop tınılarının sentezlendiği sound’uyla tam bir yaz müziği olan “Sen Sandım” için Zeynep Bastık’ın Urla’daki çiftlik konutunda klip çekildi.

Hypers direktörü Mali Ergin imzalı klipte Davet Telkıvıran’ın yaptığı bir yanlış sonucu Zeynep Bastık’tan özür dilemesi ve af süreci komik bir lisanla anlatılıyor. Klibi çekerken çok eğlendiklerini söyleyen ikili gülerek “Biz zati gerçek hayatta da daima böyleyiz” dedi.

Çağrı Telkıvıran’ın birinci olarak Ege Çubukçu, akabinde Simge ve artık de Zeynep Bastık müzikleriyle merak uyandıran projesinin bir sonraki müziği ve sanatkarı merakla bekleniyor. Sürprizlerle dolu albümden yeni single’lar arka arda yayınlanmaya devam edecek.

Exit mobile version