600 Bine Yakın Sanatsever 2023’te Zorlu PSM’de Buluştu

#image_title

Zorlu PSM’den yapılan açıklamaya göre, Zorlu PSM, dünyaca ünlü müzikaller ve şovları, uluslararası müzik festivallerini ve ses getiren yerli tiyatro yapımlarını sahnelerinde ağırladı.

Sanatseverler, Zorlu PSM çatısı altında iki yüzü aşkın tiyatro ve konserler, beş festival, yüzlerce söyleşi etkinliği, parti ve kurumsal etkinliği deneyimleyerek sanatın yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli ve çok sesli kapsayıcı dünyasına ortak oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zorlu PSM Genel Müdürü Filiz Ova, açıldığı günden beri 6 milyonun üzerinde sanatseveri ağırladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Her yıl olduğu gibi bu yıl da dünyadan başarılı müzisyenler, oyuncular, efsaneleşmiş müzikaller ve yapımlar, genç müzisyenler, alternatif sesler sahnelerimizdeydi. 2023 yılında bizlerle el ele yürüyen tüm sanat üreticisi ve emekçisi dostlarımızla sahnelerimizde bizleri yalnız bırakmayan sanatseverlere teşekkür ederiz. Yeni yılda ülkemizi kültür sanat alanında daha ileriye taşıyacak yepyeni prodüksiyonları ve dünyaca ünlü isimleri ağırlamaya, kültür sanat aktivitelerini her kesime ulaştırma hedefini taşıyan projelerimize ve sektörümüze katkı sağlayacak faaliyetlerimize devam edeceğiz.”

Exit mobile version