Bambaşka Biri 6. Bölüm

#image_title

Bambaşka Biri 6. bölüm ile FOX TV ekranlarında. Başrollerinde Hande Erçel ile Burak Deniz’in oynadığı Bambaşka Biri son bölümünde; Leyla’nın ailesi ile daha yakından bir ilişki kurmaya başlayan Kenan aslında Doğan’a fırsat yarattığından tamamen habersizdir. Ancak ikili aslında büyük bir tehlikedir.

Yetimhanede çıkan yangından sorumlu tutulan Ekrem’i bir kez daha elinden kaçıran Doğan, Leyla’nın babasına işkence etmek için farklı yollar aramaya başlar. Ekrem’in iyiliğine de gönülden inanan Leyla ise ailesinin geçmişini öğrenmeye daha da yaklaşmıştır. Ancak o gerçeklere yaklaştıkça yolunu kesmek isteyenlerden habersizdir.

Vicdan azabıyla boğuşmakta olan Tahir’de ailesini korumak adına elinden geleni yapmaya hazırdır. Tahir’in Yasemin’e olan ilgisini fark eden Nuray’ın da farklı emelleri vardır. Turan’ın bütün çabalarına rağmen Nevin’in oğlunu kaybetme korkusu daha baskın gelir. Kenan’ın durumunun sandıklarından da ağır olduğunu öğrenen Nevin, Turan’dan bağımsız bir şekilde hareket eder. Artık Gediz ailesinin sırlarının ortaya çıkmasına ramak kalmıştır.

Başlarına gelen onca olaydan sonra Kenan Leyla’ya olan aşkını daha fazla saklayamaz duruma gelir. Leyla ise kendi içinde kabullendiği aşkını Kenan’a açmakta zorlanmaktadır. Bastırılan duygu yoğunluğu ikiliyi kaçınılamaz itiraflara sürükler.

Bambaşka Biri 6. bölüm dizi bitiminde tek parça halinde YouTube platformu üzerinden yayınlanacaktır

Exit mobile version