Ersin Korkut Survivor All Star Kadrosuna Dahil Oldu

#image_title

TV8’in efsanevi yarışmalarından Survivor, yeni sezonunda All Star bölümleriyle izleyicilerle buluşacak. Yarışmanın son katılımcısı olarak belirlenen isim ise Ersin Korkut oldu.

Instagram hesabında 13,6 milyon takipçisi bulunan Acun Ilıcalı All Star kadrosundaki son yarışmacı Ersin Korkut’un kadroda yer alacağını açıkladı. “Survivor’da çabukluğu ve hızıyla dikkat çeken yarışmacılardan biri olan Ersin Korkut, 2024 All Star kadrosunda yer alacak. Ersin ile birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Başarılı oyuncu Ersin Korkut, 2020 yılında Survivor yarışmasına katılmış ve performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Sevilen oyuncu sakatlığı nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı.

All Star Kadrosu Netleşiyor

Heyecanla beklenen ve SMS oylaması olmayan, performansa dayalı elenmelerin gerçekleşeceği Survivor All Star 2024 kadrosunda Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Seda Ocak, Sahra Işık, Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik, Aleyna Kalaycıoğlu, Ogeday Girişken, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi, Yiğit Poyraz, Merve Aydın, Nefise Karatay, Doğukan Manço ve Furkan Kızılay gibi isimler yer alacak.

Turabi Çamkıran daha önce iki kez Survivor’da şampiyonluk yaşamış olsa da geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle yeni sezon kadrosunda yer almayacağını açıklamıştı. Ancak şu ana kadar yapımcı şirket veya Acun Ilıcalı’dan Turabi’nin durumuyla ilgili bir resmî açıklama gelmedi.

Exit mobile version