Kanalların Yılbaşı Programları Belli Oldu

#image_title

31 Aralık Pazar 2023’ün son gününde 2024’ü evlerinde karşılamak isteyen vatandaşlar için TV ekranları eğlenceli programlarla dolu. İşte yeni yılı beklerken ekranlarda olacak programlar…

1. TRT 1: Lingo Türkiye Yılbaşı Özel

TRT 1, sevilen yarışma programı “Lingo Türkiye” ile yılbaşı gecesine damgasını vuracak. Serkan Çayoğlu, Tuba Ünsal, Emre Kıvılcım, Melis Sevin, Fettah Can, Berk Atan ve birçok ünlü ismin katılacağı özel program, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

2. Kanal D: Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı 2024

Kanal D, yılbaşı gecesine renk katacak özel bir program sunuyor.

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin bir araya geldiği “Şarkılar Bizi Söyler” yılbaşı özel bölümü, 31 Aralık Pazar günü ekrana gelecek. Programın konukları arasında Ümit Besen, Kibariye, Uğur Aslan, Kutsi, Eypio, Suzan Kardeş, Berdan Mardini, Buzuki Orhan & Göknur ve Mustafa Taş yer alacak.

3. ATV: Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel 2024

ATV, “Kim Milyoner Olmak İster?” yılbaşı özel programıyla 31 Aralık akşamı saat 22:40’ta başlayacak.

4. TV8: O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2024

TV8, yılbaşı gecesinde “O Ses Türkiye” programıyla izleyicileri eğlenceli bir yolculuğa çıkaracak.

Beyazıt Öztürk’ün sürpriz sunumuyla Acun Ilıcalı’nın jüri koltuğuna geçeceği programda, jüride Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş bulunacak.

Yarışmaya renk katacak ünlüler arasında Kerem Alışık, Enis Arıkan, Ceren Karakoç, Evrim Alasya, Sarp-Bengi Apak, İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu gibi isimler yer alacak.

5. Show TV: Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel 2024

Show TV, yılbaşı gecesini kahkaha dolu anlara ev sahipliği yapacak.

Saat 20.00’de ekrana gelecek “Güldür Güldür Show” yılbaşı özel programında Metin Özülkü, Norm Ender, Sibel Alaş ve birçok ünlü isim izleyicilerle buluşacak.

6. Star TV: İbo Show Yılbaşı 2024

Star TV, yılbaşı akşamını “İbo Show” ile taçlandıracak.

İbo Show’un yılbaşı özel programında Hülya Avşar, Bülent Serttaş, Serdar Ortaç, Aleyna Tilki, Resul Dindar gibi özel isimler izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

7. Fox TV: Kirli Sepeti ve Müstakbel Damat ile Yılbaşı Eğlencesi

Fox TV, yılbaşı akşamında saat 20:00’de “Kirli Sepeti” dizisi ve 23:00’te “Müstakbel Damat” filmi ile izleyicileri ekran başına davet ediyor.

Exit mobile version