Kızıl Goncalar Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı

#image_title

10 yılın ardından setlere geri dönen Özgü Namal, yeni dizisi Kızıl Goncalar’ın başrolünde Özcan Deniz ile kamera karşısına geçiyor.

Dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem karakterine hayat verecek olan Namal, yeni rolü için tesettüre büründü. Merakla beklenen Kızıl Goncalar dizisinin ilk fragmanı da izleyicilerle buluştu.

FOX TV’de yakında başlayacak olan Kızıl Goncalar dizisinin kadrosunda sadece Özgü Namal ve Özcan Deniz değil geniş ve başarılı bir oyuncu isimler bulunuyor.

Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi ünlü isimler de dizide yer alacak.

Kızıl Goncalar’ın Konusu

Dizinin konusu, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ile mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini ele alıyor. İnanç ve fikir ayrılıklarına rağmen, “evlat” söz konusu olduğunda anneliğin ve babalığın birleştirici gücü dizinin ana konusu olarak ele alınıyor.

Heyecanla beklenen Kızıl Goncalar dizisinin yayın tarihi henüz belli değil ancak izleyiciler şimdiden bu etkileyici hikayeye odaklanmış görunüyor.

Exit mobile version