Adana’nın İki Belediyesinde Rüşvet Operasyonu! Seyhan ve Çukurova Belediyelerinin Evraklarına El konuldu

#image_title

Adana’da Seyhan ve Çukurova belediyelerine rüşvet operasyonu yapıldı. Sabah saatleri civarında belediye binalarına gelen polis birimleri, operasyon çerçevesinde bazı evraklara el koydu. 61 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken binada incelemeler sürüyor.

Seyhan ve Çukurova belediyelerine sabah saatleri esnasında rüşvet operasyonu gerçekleşti. Polis, operasyon kapsamında bazı evraklara el koyarken binada aramalar devam ediyor çok sayıda kişi gözaltına alındı.

61 Kişiye Gözaltı Kararı

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü Mali Büro Amirliği güçleri, Seyhan ve Çukurova Belediyeleriyle ilgili yürüttüğü imar yolsuzluğu ve rüşvet soruşturması çerçevesinde 61 kişiyi kapsayan operasyon yaptı.

Şafak zamanı söz konusu kişilerin evlerine ve Seyhan ile Çukurova Belediye hizmet binalarına baskın gerçekleştirdi. Yapılan baskında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin sonrasında emniyete götürüldü.

Belediye Başkan Yardımcısı Da Göz Altında

Gözaltına alınanlar arasında yer alan Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı, imar müdürü, mimarlar, Çukurova Eski Belediye Başkan Yardımcısı, ve imar müdürünün de olduğu iddia edildi.

Ekipleri belediye binalarındaki araması sürüyor.

Exit mobile version