AK Parti Türkiye İçin 5 Kritik Tespit

AK Parti, kongre için hazırlıklarını sürdürürken mevcut duruma karşı 5 kritik tespitte bulundu. İşte kongreye damga vuracak 5 gündem…

AK Parti

AK Parti’de 8. Büyük Olağan Kongre hazırlıkları başladı. Yeni politika ve seçimler için yeni programın hazırlanacağı AK Parti cephesinde 5 kritik tespit yapıldı. Kongre kapsamında 5 ana başlık kapsamında program hazırlanacak ve AK Parti’nin kaybettiği oyları yeniden alması ve ülkedeki birinci parti olması adına çalışmalar sürdürülecek.

AK Parti’den Dikkat Çeken 5 Türkiye Tespiti

AK Parti​ il kadrolarından baka n ve milletvekillerine kadar yoğun bir çalışmanın başladığı partide, 8. Büyük Olağan Kongre​’ye kadar tüm hazırlıkların tamamlanması hedefleniyor. Sahaya inen ekipler vatandaşlar ile doğrudan temas kurarken kritik 5 tespit de paylaşıldı. Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre 5 tespit şöyle;

  1. Türkiye’deki vatandaşlar yeni başlatılan ekonomik programa güven duyduğu ifade edildi. Güven kapsamında çalışmalara devam edileceği ifade edildi.
  2. Bir diğer kritik tespit ise muhalefet içindi. Muhalefet belediyelerini başarısız bulan AK Parti, vatandaşın da bu durumu gördüğünü ve bu nedenle yeniden AK Parti’ye dönüş yapacağını vurguladı.
  3. AK Parti’nin başlattığı değişim programı AK Parti’ye oy verenlerden karşılık buldu.
  4. Yerel seçimdeki kaybedilen ve tepki oyu olarak değerlendirilen oyların AK Parti’ye dönmeye başladığı ifade edildi.
  5. Bölgesel jeopolitik risk ortamında Türkiye için AK Parti’ye güvenildiği belirtildi.
Exit mobile version