Bursa’da ‘Gelecek’ten jet toplantı!

#image_title

BURSA (İGFA) – Gelecek Parti Bursa Vilayet Başkanlığı; Divan Başkanlığı ve İlçe Liderlerini Marmara Bölgesi Genel Koordinatörü Teşkilat Lider Yardımcısı Cemal Eğin’inde katıldığı toplantıda değerli kararlara imza atıldı.

Gelecek Partisi Bursa Vilayet Lideri Fuat Kadıoğlu, Genel Lider Prof. Dr. Davutoğlu’nun kelam konusu açıklamayla teşkilatlara maksat gösterdiğine dikkati çekerek, “17 ilçede ve Büyükşehir’de kendi adaylarımızla seçime gideceğiz. Siyasette 24 saat içinde çok şeyler, kurallar, açılımlar değişebiliyor. Lakin aksi bir telaffuz gelişmediği sürece biz kendi adaylarımızı hazırlamalıyız” dedi.

Önümüzdeki haftalarda ilçe kongreler sonrasında da vilayet kongresini yapacaklarını belirten Lider Kadıoğlu, “Partimize katılmak, ülkenin itimat ve huzur imkanlarıyla tekrar tesis edilmesi için ön cephelerde olmak isteyen yeni simalar ile görüşme halindeyiz. Mahallî Seçimlerde bizlerde partimizin özgül yükünü göstermek istiyoruz. Hem kongre süreçlerinden hem de Mahalli Yönetimler Seçimlerinden çok daha güçlü çıkacağımızdan Bursalıların kuşkusu olmasın!” diye konuştu.

Exit mobile version