Kulisleri Hareketlendiren Gelişme: İYİ Parti’nin İstanbul Adayı Sadettin Saran Mı?

#image_title

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçim sonrası İYİ Parti’de adaylık hazırlıkları başladı. 81 ilde seçimlerine tek başına gireceklerini açıklayan İYİ Parti, büyükşehir belediye başkan adaylıkları için çalışmalarını hızlandırdı.

İYİ Parti’nin geçtiğimiz yerel seçimlerinde ittifak yaptığı İBB için bu kez aday çıkarmaya hazırlanıyor. Kulislerde ise İYİ Parti’nin İBB Adayı olarak Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın ismi geçiyor.

Sadettin Saran İBB İçin Ne Evet Ne Hayır Dedi

FOX TV’de ekrana gelen İlker Karagöz İle Çalar Saat canlı yayınında bu kulise yer verildi. Sunucu İlker Karagöz, İYİ Parti’nin İBB Adayı için Sadettin Saran’a teklif götürüldüğünü anımsatarak, İYİ Parti kaynaklarından aldığı kulise göre, Saran’ın bu teklife ne evet ne hayır dediğini, siyasetteki gelişmeleri izlemeye aldığını söyledi.

Kavuncu, Saran’a İBB Adaylığı Teklifi Götürdü

Öte yandan CHP’ye yakın gazeteci Barış Yarkadaş da dün akşam TV100 canlı yayınında, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu’nun Sadettin Saran ile bir otelde yemekli toplantıda bir araya gelerek ‘adaylık’ teklifinde bulunduğunu ancak Sadettin Saran’ın bu teklife sıcak bakmadığını ileri sürmüştü.

Exit mobile version