Muhalefetten Deprem Toplantısı Çağrısı

#image_title

Muhalefet, Kahramanmaraş odaklı depremler gündeminde olası İstanbul depremiyle alakalı çağrı yapmaya hazırlanırken, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin bütün partilerin katılımasıyla ortak deprem toplantısı için çalışmalara başladığı konuşuluyor.

CHP, Saadet Partisi ve diğer muhalefet parti milletvekilleri TBMM’yi üçüncü kez olağanüstü toplantıya çağırmaya hazırlanıyor. İlk olarak memur zammı ve ekonomiden sonra Akbelen Ormanı’nda gerçekleşen çevre katliamı ile alakalı Türkiye Büyük Millet Meclis’ini olağanüstü toplantıya çağıran muhalefet, şimdi ise “deprem” adı altında Meclis’i bir araya getirmeyi düşünüyor.

Partiler Birlikte Bir Ses Olabilir

CHP, Saadet Partisi’nin aracılığı ile toplantı katılımında, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremler ilk sırada olmak üzere yaşanabilir İstanbul depremine karşı yapılması gereken politikalar ve önlem çalışmalar Türkiye Büyük Millet Meclis’i Genel Kurul gündemine getirilecek. Ayrıca Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de karşıt parti milletvekilleri ile bir görüşme sağlayıp tüm partilerin katılması ile ortak deprem görüşmelerinin de yapılabileceği söyleniyor.

Exit mobile version