Hastanelere En Az Lise Mezunu Hasta Kayıt Kabul Personeli! İşte İŞKUR İş Başvuru Ekranı

#image_title

İş arayanlar için en önemli işgücü kollarından biri olan İŞKUR, hastanelere personel alımı için ilanları yayınladı. Sağlık sektöründe kritik pozisyonlara dair ilanlar yayınlayan İŞKUR işsizliğin önüne geçmeyi amaçlamaktadır. İşte, İŞKUR hastane personel alımı iş başvurusu…

İŞKUR, Türkiye’de çok önemli bir işgücü potansiyeline sahip olup işsiz vatandaşların kendilerine uygun iş bulmaları için her gün binlerce ilan yayınlamaktadır. İş arayanlar için benzersiz bir hizmet sunan İŞKUR, iş bulma sürecini daha da kolaylaştırmaktadır.

İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden ve şubelerinden iş ilanlarına erişim sağlanabilmekte ve kişiler kendilerine en uygun iş fırsatlarını bulma şansına sahiptirler.

Son olarak İŞKUR’da sağlık sektörüyle ilgili yayımlanan ilanlarda en az lise mezunu; Hastane Güvenlik Görevlisi, Hasta Kayıt Kabul, Hastane Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi, Hasta Refakatçisi, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, Hastane Hizmetlisi, Hastane Temizlik Görevlisi, Hastane Klinik Destek Elemanı aranmaktadır.

Güvenlik Görevlisi (Hastane): 5
Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi: 77
Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi: 1
Hasta Refakatçisi: 6
Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı: 253
Hastane Hizmetlisi: 31
Temizlik Görevlisi (Hastane): 17
Klinik Destek Elemanı (Hastane): 7

Başvuru Nasıl Yapılır?

İŞKUR üzerinden iş ilanlarına başvuruda bulunmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesine giriş yaptıktan sonra “Meslek” yazan kutucuğa başvuruda bulunmak istediğiniz meslek grubunu yazarak karşınıza çıkan ilanlara giriş yapın. Başvuru şartlarını taşımanız durumunda “Başvur” butonuna tıklayarak başvurunuzu gerçekleştirin.

İlk defa İŞKUR üzerinden başvuruda bulunanların İŞKUR kaydı oluşturmaları gerekmektedir. İŞKUR kayıt bölümüne giriş yaparak özlük bilgilerinizi doldurun ve sonrasında da kaydederek işlemlerinizi gerçekleştirin.

Exit mobile version