Ödem ve Fazla Yağlarınızı Bu Tarifle Yakın! Sadece 1 Haftada 4 Kilo Verin

#image_title

Kilo vermek her ne kadar her kadının düşüncesi olsa da bunu bazen uygulamaya koymak da sıkıntılı bir süreç gerektirebilir. Tam da bu anda fazla kilolarından kurtulmak isteyenler için vücutta oluşan ödem ve şişkinliği tamamen ortadan kaldıran bu tarif sayesinde büyük bir değişim yaşamanız olası olacaktır.

Fazla kilolarınızı vakum gibi çekerek yakan yeşil çay ve rezeneyi beraber demleyerek vücudunuzu daha da rahatlatacak ve sizde 1 haftada 4 kilo vermenin mutluluğunu doyasıya yaşayacaksınız. Yaz ayından kalma kilolarda büyük etki gösteren bu karışım sayesinde kışa daha git girmek ve günümüzde popüler hale gelen yeşil çay ve rezene karışımını denemek için tam vaktidir diyebiliriz.

Özellikle de kadınların bel bölgesinde oluşan fazla yağlanmalara karşı birebir olan yeşil çay sayesinde yağlarınızı yakacak ve rezene ile de şişkinliklerinizden kurtulacak ve üzerine maden suyu ile de mineral depolayarak limon sayesinde de yağlarınızı yakmanın zamanını hızlandıracaksınız. Bu sayede sadece 7 günde en az 4 kilo vermiş olacaksınız.

Yeşil Çay ile Rezene Karışımı Nasıl Yapılır?

Yeşil Çay ile Rezene Karışımının Faydaları

Bu iki karışımla birlikte yavaşlayan metabolizmanızı daha da hızlandıracak ve aynı zamanda da ödem attırıcı ile yağ yakıcı etkisi sayesinde de 5 gün kadar kısa bir zamanda vücudunuzdaki şişkinliklerden kurtulabileceksiniz. Buna ek olarak da rutin bir şekilde yarım saatlik yürüyüş gerçekleştirerek etkilerini daha da net görmüş olacaksınız.

Yeşil Çay ile Rezene Karışımı Kaç Kilo Verdirir?

Her sabah düzenli olarak yeşil çay ve rezene karışımını tükettiğiniz takdirde 1 hafta gibi kısa bir zamanda en az 4 kilo kadar vermiş olacaksınız. Sabahları kalkar kalkmaz aç karnına 1 bardak su içtikten sonra geri kalanını da gün içerisinde tüketmeniz şiddetle tavsiye edilmektedir.

Exit mobile version