Arka Sokaklar Dizisinde Sete Çıkış Tarihi Belli Oldu

#image_title

Uzun süredir merakla beklenen “Arka Sokaklar” dizisinin sete çıkış tarihi sonunda belli oldu. Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle diziyi devam ettirememesi üzerine, proje hakları bir yıllığına Kanal D iç yapımları çatısı altında faaliyet gösteren D Media şirketine devredilmişti.

Ağustos’ta Sete Çıkacaklar 

Ünlü dizi, alınan haberlere göre Ağustos ayında sete çıkacak. Eski ekibi tekrar bir araya getirme amacıyla harekete geçen D Media Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu ve Kerimhan Duman gibi oyuncularla yeniden anlaşma sağladı. Ayrıca, Hüsnü Çoban’ın eşi Esra karakterine hayat veren Gaye Gürsel’in de yakın zamanda “Arka Sokaklar” ile anlaştığı öğrenildi.

17 Sezondur Ekranlarda! 

Ekranların fenomeni haline gelen dizi Arka Sokaklar, 17 sezondur kendine yer bulurken, Türker İnanoğlu’nun isteği üzerine Yılmaz Ekmekçi dizide danışman olarak görev alacak. Eski platoda çekilecek olan dizide yönetmen koltuğunda yine Orhan Oğuz otururken, senaryo, Ozan Yurdakul tarafından kaleme alınıyor olacak.

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti ile Rekabet Edecek! 

Öte yandan Arka Sokaklar yine Cuma akşamları ekrana gelirken, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti gibi fenomen dizilerle rekabet ediyor olacak.

Exit mobile version