Madame Web Filminden İlk Fragman Yayınlandı

#image_title

Venom ve Morbius filmleriyle başlayan Spider-Man macerası, Dakota Johnson ve Sydney Sweeney’in başrollerini paylaştığı Madame Web filmi ile daha da derinleşiyor.

Madame Web, Cassandra Webb’in (Dakota Johnson) bir kaza sonrasında geleceği görebilme yeteneğine sahip olmasıyla şekillenen bir hikayeyi anlatıyor. Webb, çeşitli evrenlerle bağ kurabilme yeteneğiyle bilinen çizgi romanlardaki karakterin izinden gidiyor ve özellikle Peter Parker için akıl hocası olarak öne çıkıyor.

Sydney Sweeney, filmde Spider-Woman (Örümcek-Kadın) rolünde karşımıza çıkacak. Filmin yayınlanan ilk fragmanı, izleyicilere Madame Web’in etkileyici dünyasına bir göz atmalarını sağlıyor.

Fragman, Carpenter ve Webb’in Örümcek-Adam’a benzeyen bir karakterle mücadele etmelerini gösteriyor. Filmde ayrıca Isabela Merced, Emma Roberts, Adam Scott, Celeste O’Connor ve Tahar Rahim gibi ünlü isimler de yer alacak.

14 Şubat’ta Vizyonda

Film, Jessica Jones ve The Defenders dizilerinin yönetmeni S.J. Clarkson tarafından yönetiliyor ve 14 Şubat 2024’te vizyona girecek.

Sony, önceki başarılarına rağmen Morbius ve Venom: Let There Be Carnage’ın hayranlar arasındaki karışık resepsiyonu göz önünde bulundurarak Madame Web ile Spider-Man evrenini daha sağlam bir şekilde birleştirmeyi hedefliyor.

Exit mobile version