One Pice Fragmanı Yayımlandı, Çıkış Tarihi Belli Oldu

#image_title

Netflix, son zamanlarda uyarlamaların sayısını artırmaya yönelik çalışmalara başlamıştı. Tudum etkinliği, bu hizmetin büyük bir beklentiyle takip edilen One Piece dizisinin ilk fragmanını yayınlamak için önemli bir tercih oldu. Fragmanın yanı sıra dizi için vizyon tarihi de duyuruldu. Yapılan değerlendirmeler ise fragmanın genel olarak ilgi çekici olduğu yönünde.

31 Ağustos’ta Yayımlayanacak

Yayınlanan fragmanda, Inaki Godoy’un başrolünde yer aldığı ana kadronun yanı sıra dev deniz canavarları ve çok esnek bir kolun yer aldığı bu korsan serisinin yaklaşık 90 saniyesi gösterildi. Sekiz bölüm sürecek One Piece dizisi 31 Ağustos tarihinde yayımlanacak. Eiichiro Oda’nın uzun soluklu manga ve animesine dayanan bu live-action uyarlaması, ilk olarak 2020 yılında duyurulmuştu. O zamandan beri küçük tanıtımlar yapılmış olsa da fragman, diziye ilk gerçek bakışı sundu. Geçtiğimiz ay Eiichiro Oda, Netflix üzerinden “ben tatmin olana kadar başlamayacağımıza söz verdiğini” belirten bir bildiri yayımlayarak dizinin ertelenebileceği sinyalini vermişti. Ancak görünüş o ki bahsi de geçtiği gibi herhangi bir erteleme söz konusu olmayacak.

Beklenti Nasıl? 

Eiichiro Oda ayrıca, “Beklenen yaşam süremi göz önünde bulundurarak, bunun One Piece’i tüm dünyaya taşımak için son şans olduğuna inanıyorum” demişti. Orijinal içeriğin arkasındaki isim olarak sürece aktif olarak katkıda bulunan Oda, live-action uyarlamasını 2016 yılında kabul etmişti. Netflix’in hüsran yaratan Death Note filmi ve bir sezon sonra iptal edilen Cowboy Bebop dizisi ise şüpheleri artıran faktörler arasında yer alıyor. Ancak fragman şimdilik yapılan değerlendirmelere göre kullanıcılar tarafından beğenilmiş durumda.

Exit mobile version