Squid Game 2. Sezon Tanıtımı Yayınlandı

#image_title

Dijital yayın platformu Netflix, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Tudum etkinliği kapsamında gelecekteki projeleri hakkında bazı ilgi çekici ipuçları paylaştı. Bu ipuçları arasında, büyük bir fenomen haline gelen Güney Kore dizisi Squid Game’in 2. sezon fragmanı da yer aldı.

Yayınlanan fragmanda, izleyicilere ilk sezondan tanıdık olan ana karakterler ve ölümcül oyunlara dair bir kesit sunuluyor. Squid Game’in ikinci sezonunda, ilk sezonun galibi Lee Jung-jae, oyunları yöneten Lee Byung-Hun, katılımcıları seçen Gong Yoo ve dedektif karakteri Wi Ha-joon gibi sevilen karakterler geri dönüyor. Netflix ayrıca fragmanda, dizinin yeni sezonunda boy gösterecek dört yeni oyuncuyu da tanıtıyor.

Yayın Tarihi Hakkında Bilgi Verilmedi

Güney Kore dizisi Squid Game’in senaristi, yönetmeni ve baş yapımcısı Hwang Dong-hyuk, daha önce yaptığı bir açıklamada, 2. sezonunun 2024’ün sonuna kadar yayınlanacağını belirtmişti. Ancak, dizinin yapımcıları, yayınlanan yeni fragmanda 2. sezonun çıkış tarihi hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Squid Game’in birinci sezonu, maddi sorunlarla boğuşan insanların etrafında dönüyor. Büyük miktarda paraya ihtiyaç duyan bu bireyler, yüksek bir nakit ödül için bir dizi çocuk oyununu oynamaya davet ediliyor. Oyunda ortalama 45,6 milyar won tutarında bir para ödülü vardır ve kaybetmenin bedeli ölümdür.

Exit mobile version