Warner Bros., Yeni Bir “Yüzüklerin Efendisi” Filmi İçin Peter Jackson ile Görüşüyor

#image_title

Warner Bros. film stüdyosunun CEO’ları Michael De Luca ve Pam Abdy, Peter Jackson ile yeni bir “Yüzüklerin Efendisi” filmi üzerine görüşmelerde bulundu. 

Film şirketi Warner Bros., geçtiğimiz aylarda yeni filmler için bir anlaşma yaptığını bildirmişti. Bu kapsamda, Warner Bros. bünyesinde bulunan New Line Cinema’nın, Middle-earth Enterprises’ı satın aldığı ve yeni “Yüzüklerin Efendisi” filmleri için bir anlaşma sağladığı belirtilmişti. Şimdi ise Warner Bros. CEO’ları Michael De Luca ve Pam Abdy, yeni bir “Yüzüklerin Efendisi” filmi üzerinde ünlü yönetmen Peter Jackson ile görüşmek üzere Yeni Zelanda’ya seyahat etti. Toplantıda, yöneticilerin büyük gişe yapacak filmler sunma ve özgün filmleri önde gelen yönetmenlerle destekleme planlarını tartıştığı bildirildi. 

Warner Bros., son dönemde yaşadığı zorlukların ardından şirketi yeniden rayına oturtma amacıyla harekete geçiyor. De Luca ve Abdy, pandeminin ve değişen tüketici alışkanlıklarının yarattığı zorluklara rağmen sinemada gösterime girecek filmlere öncelik vermeyi hedefliyorlar. Ayrıca doğrudan yayına girecek filmler yapma stratejisini terk etmiş durumdalar. Warner Bros. Discovery’nin film grubu, sinema deneyiminin gücüne inanarak filmleri mümkün olduğunca uzun süre sinemalarda tutmayı amaçlıyor. Yöneticiler, film yapımcılarına büyük bir saygıyla yaklaşarak ve onlara yaratıcı özgürlük tanıyarak, seyircilerde derin etkiler bırakan olağanüstü filmler üretmeyi umut ediyor. 

Oscar ödüllü yönetmen Peter Jackson, 2001-2003 yılları arasında gösterime giren orijinal “Yüzüklerin Efendisi” üçlemesini ve 2012-2014 yılları arasında vizyona giren “Hobbit” üçlemesini yönetmişti. O zamandan bu yana “Yüzüklerin Efendisi” serisine, Prime Video’da yayınlanan “The Rings of Power” adlı dizi eklenmiş olsa da yeni bir film yapılmamıştı. Şimdi ise Warner Bros., Peter Jackson ile yapılacak görüşmelerle yeni bir “Yüzüklerin Efendisi” filmi projesine odaklanıyor. 

Exit mobile version