Acun Ilıcalı’dan Şok İtiraflar: Bir Gün Başkan Olmak İsterim

#image_title

Tv100’de yayınlanan Candaş Tolga Işık’ın moderatörlüğünü yaptığı Az Önce Konuştum programına katılan Acun Ilıcalı futbol gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Candaş Tolga Işık’ını sorularını yanıtlayan Ilıcalı, taraftarı olduğu Fenerbahçe hakkında da şok açıklamalar yaptı. İşte Acun Ilıcalı’nın açıklamaları…

Kendisine Fenerbahçe başkanı olma hayalinin olup olmadığı sorulan medya patronu, ”Ben bunu iltifat gibi görüyorum. Benim şu anda öyle bir düşüncem yok çünkü ben başkandan çok mutluyum. Ali Koç başkanlığında bir şampiyonluk hayal ediyorum. Bir gün şartlar benim başkanlıkla buluşmamı organik şekilde sağlarsa o zaman ‘Ben bunu istemem’ diyemem.” dedi.

Fenerbahçe’nin bu seneki gidişatı hakkında da konuşan Ilıcalı, ”Ben ağır Fenerbahçeliyim. Bunu her zaman söylüyorum, diğer kulüplere de saygım ve sevgim de her zaman sonsuz çünkü ben futbolun bir eğlence olduğunu düşünüyorum. Futbolsal bir gerilim hayatımda yaşamadım.” ifadelerini kullandı.

”İNGİLTERE’DEKİ GALİBİYET HEPİMİZİ GURURLANDIRDI”

Galatasaray’ın Manchester United karşısında aldığı tarihi zafer hakkında da konuşan Acun Ilıcalı, ”Takdir ediyorum tabii ki. Bugün İngiltere’deki galibiyet hepimizi gururlandırdı. Türk futbolunun gücünü ispat etti.” dedi.

Candaş Tolga Işık’ın Milli takımdaki yabancı hoca tercihlerine gelen eleştiriler üzerine sorduğu soruya da cevap veren iş insanı, ”Eleştirileri doğru buluyorum. Ben federasyon başkanımızı seviyorum, insan kalitesi olarak çok yüksek bir insan. Fakat buradaki seçime katılmıyorum. Türk futbolcusu, güvendiği, inandığı birisinin oyun içindeki disiplini sağlamasını ister. Ben Milli Takımda o beynin Türk olası gerektiğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Son olarak bir itirafta da bulunan Acun Ilıcalı, Okan Buruk’un A Milli Takım’ın hocası olması için çok uğraştığını söyledi.

Exit mobile version