SON DAKİKA

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Spor » Altay’ın Portekizli Yıldızı Marco Paixao Ek İş Arıyor

Altay’ın Portekizli Yıldızı Marco Paixao Ek İş Arıyor

Altay’ın Portekizli yıldızı Marco Paixao, kulübün ekonomik şartları nedeniyle zor günler geçiriyor. 4 kez gol kralı olan ve geçtiğimiz sezon transfer yasağı bulunan Altay’da forma giyen oyuncu, maaşlarının ödenmemesi yüzünden ek iş aramaya başlıyor.

Yayınlanma:
Güncellenme:
Altay’ın Portekizli Yıldızı Marco Paixao Ek İş Arıyor

1. Lig ekiplerinden Altay zor günler geçiriyor. Altay’da forma giyen yıldız futbolcu Marco Paixao, maaşlarının ödenmemesi sonrasında ekonomik sorunlar yaşadığını dile getirerek ek iş arıyor.

38 yaşındaki futbolcu, “İçimde taşıdıklarımı serbest bırakmam gerektiğini hissediyorum. Son 2.5 aydan sonra kendimi aşağılanmış ve utanmış hissediyorum. O kadar duygusal bir sınıra ulaştım ki bunu açığa vurmam gerekiyor. İçsel gücüm giderek zayıflıyor. Bu yıl bir mucizeyi daha gerçekleştirmek için içimdeki tüm motivasyon sönüyor. İçimde taşıdığım alev her geçen gün sönüyor” dedi.

Marco Paixao

4 kez gol kralı olan Paixao maddi yönden sıkıntı yaşadığını belirterek, “Yıllarca bize yalan söylediklerini, asla yerine getiremeyecekleri sözler verdiklerini, her hafta bizi kandırdıklarını, gözümüzün içine bakarak yalan konuştuklarını biliyoruz. Ancak yalan üstüne yalan atmaya devam ediyorlar. 2020-2021 sezonunda alacağım olan maaşlar hala ödenmedi. Kulübe olan borcumu kapatmak için elimden gelen her şeyi yaptım. Ödeme konusunda bir plan yapmıştık ama buna uyan olmadı. Eşimle birlikte ailemizi desteklemek adına ek gelir yolları arayışı içindeyiz. Kulübün bana olan borcu hayli büyük. Sahada daima en iyisini vermeye çalışıyorum. 4 defa gol kralı oldum, takımı Süper Lig’e çıkartan golü attım ve geçtiğimiz sezon inanılmaz bir performansla 22 gol kaydettim” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler