Antalyaspor Galatasaray Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Şifresiz Hangi Kanalda?

#image_title

Trendyol Süper Lig 8. haftasında Galatasaray deplasmanda Antalyaspor’a konuk oluyor. Hafta içinde İngiliz devi Manchester United’ı Şampiyonlar Ligi’nde 3-2 devirmeyi başaran ve ligde son 7 maçını da kazanma başarısı gösteren Galatasaray zorlu deplasmanda Antalyaspor’u devirmenin planlarını yapıyor.

Antalyaspor Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda 7 Ekim 2023 Cumartesi akşamında saat 19.00’da oynanacak olan Antalyaspor Galatasaray karşılaşmasını Digiturk üyeleri şifresiz Bein Sports 1 ekranlarından canlı izleyebilecekler.

Son 21 resmi maçta henüz yenilgi yüzü görmeyen sarı kırmızılılar geçen sezon Beşiktaş karşısında kaybettiği 3-1’lik maçın ardından böyle bir seri yakaladı. Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’di de bu sezon oynadığı 13 maçta rakip ağları 11 kez havalandırdı.

Sarı kırmızılılar, Antalyaspor ile ligde oynadığı son 14 müsabakada da yenilgi yüzü görmedi. Son olarak 2015-2016 sezonunda rakibine 4-2 kaybeden Galatasaray bu süreçte 10 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.

Muhtemel 11’ler

Antalyaspor: Leite, Bünyamin, Ömer, Veysel, Güray, Erdal Rakip, Saric, Jehezkel, Streek, Larsson, Buksa

Galatasaray: Muslera, Boey, Abdülkerim, Sanchez (Nelsson), Angelino, Kerem Demirbay, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Zaha, Icardi

Stat: Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu
Tarih: 7 Ekim 2023 Cumartesi
Saat: 19.00
Yayın: Bein Sports 1

Exit mobile version