Antalyaspor’un Acı Günü! Teknik Direktör Ali Sula Hayatını Kaybetti

#image_title

72 yaşındaki Ali Sula’nın cenazesi yarın öğle saatlerinde Hasan Subaşı Antalyaspor altyapı tesislerinde 12’00 de düzenlenecek törenin sonrasında öğle namazını müteakiben Aksu Kumköy’de toprağa verilecek.

Ali Sula’nın, Antalyaspor altyapısının bulunduğu Hasan Subaşı Tesisleri’nde bu sabah 10.30 civarlarında çalıştığı odasında yerde cansız şekilde fark edilip, hastaneye kaldırıldığı fakat yapılan kontroller sonrası hayatını kaybettiği duyuruldu.

Teknik Direktör Sula’nın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetmiş olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Ali Sula Kimdir?

1951 Antalya doğumlu olan Ali sula, futbola 1967 senesinde dönemin en popüler kulüplerinden biri olan Antalya Demirspor’la başladı.

1977 senesinde formasını giydiği Poplinspor’da antrenörlük kariyerine başladı. 1978 senesinde TFF Amatör takım çalıştırma belgesini aldıktan sonra; TFF Gençlik Geliştirme C kursu, TFF A kursu, 1992 senesinde Teknik Direktörlük, 1997 senesinde TFF Pro Lisans belgesi olmak üzere 1978 senesinden günümüze kadar süren 42 senelik teknik direktörlük kariyerinde 6 tane futbol diplomasına sahip az sayıda Antalyalı teknik adamlardan birisi olarak da tanınıyor.

72 yaşında hayatını kaybeden Ali Sula, 1999 yılından bu yana farklı dönemlerde olmak üzere Antalyaspor altyapısında Gençlik Geliştirme Ligi teknik sorumlusu olarak görev alıyordu.

Evli ve iki çocuk sahibi olan Ali Sula için yarın tesislerde tören yapılacak.

Exit mobile version