Arda Güler İçin Antonio Pintus’a Özel Görev

#image_title

Real Madrid’de ikinci kez sakatlık yaşayan ve henüz forma giyemeyen Arda Güler zor günler geçiriyor. Fakat Real Madrid kulübü onu iyileştirmeye kararlı.
Bu amaçla kulüp yöneticileri yönünden dünyaca ün kazanmış kondisyoner Antonio Pintus’a emanet edilen Arda Güler için yeni bir program düzenlendi.

Mundiario’ya yönünden amaç Arda Güler’in kaslarını güçlendirmek ve bacaklarını şekil vermek. Bunu gerçekleştirmek için Pintus; kuadriseps, diz arkası kirişleri ve baldırlara odaklanarak bir plan oluşturdu.

Arda Güler Ne Zaman İyileşir?

Bu süreç bittiğinde Arda Güler’in karakteristiğinden ve dinamizminden ödün vermeden fiziksel yönden çok güçlü olması sağlanacak.

Arda’nın tekrardan sahalara dönmesi en az 1 ayı bulacak. Büyük ihtimalle milli takım arasının ardından takımla çalışmalara girebilecek. İşte aradaki bu zaman tamamen iyileşerek takıma dönmek isteyen Arda Güler için kritik bir dönem taşıyor.

Arda’nın Tüm Sorumluluğu Pintus’da

Arda ile alakalı tüm sorumluluk Pintus’a verildi. Pintus da Arda Güler’i sakatlıklarının tekrarlamaması için gecesini gündüze katarak çalışacak.

Yeteneği tartışmalara kapalı kabul edilen Arda Güler’den çok büyük umudu olan Real Madrid, onun daha güçlü geri dönmesi ve başarılı olması için mümkün olan her şeyi sağlamaktan kaçınmayacak.

Exit mobile version