Arda Güler’in Oynayacağı Maç Açıklandı! Ne Zaman Maça Çıkacak?

#image_title

Uzun zamandır sakatlık sebebiyle sahalara çıkamayan genç oyuncuyu hayranları heyecanla bekliyor. “Arda Güler ne zaman oynayacak?” sorusu sevenleri tarafından araştırmaya başlandı. Real Madrid, Arda Güler’in geri döneceği maçı duyurdu. Peki, Arda Güler’i sahalarda ne zaman göreceğiz?

Türkiye’nin en genç ve yetenekli oyuncularından olan Arda Güler forma giymeye hazırlanıyor. Transfer döneminde Fenerbahçe’den Real Madrid’e giden ve dünya basınında ses uyandıran Arda Güler hazırlık kampında sakatlık yaşamıştı. Uzun zamandır sakatlık yaşayan Güler’in sahalara geri döneceği maç belli oldu.

ARDA GÜLER NE ZAMAN MAÇA ÇIKACAK?

Arda Güler’in sahalara döneceği maç netleşti İspanyol AS gazetesi, Real Madrid forması giyen oyuncu Arda Güler’in ilk maçına Rayo Vallecano karşısında çıkacağını duyurdu. Genç oyuncu hem dönem başı hazırlık kampında hem de dönem başladığında sakatlık geçirmişti. Real Madrid, La Liga’nın 12. haftasında 5 Kasım günü saat 23.00’te Rayo Vallecano’yu ağırlayacak. Arda Güler’in Real Madrid ile sahalara geri dönmesi beklenilen ve yaşanacak ilk mücadelesi olan Rayo Vallecano maçı, 5 Kasım günü saat 23:00’te Tivibu üzerinden S Sport’tan canlı yayınlanacak.

Exit mobile version