Aykut Kocaman Yeşil Sahalara Geri Mi Dönüyor!

#image_title

Süper Lig’in değişiklik göstermeyen kaderi, teknik direktör kıyımı her sezon olduğu gibi bu sezon da erken bir şekilde başladı. Henüz 6. hafta sonunda Gaziantep FK, Başakşehir, Kayserispor ve İstanbulspor teknik adamlarıyla yollarını ayırma kararı alırken bir takım da hocasıyla vedalaşma kararı verdi ve listesinin en üst sırasına Aykut Kocaman’ı yer aldı.

2 Senedir Dinleniyordu

Son olarak 2021 senesinde Başakşehir’de faaliyet gösteren fakat Turuncu-Lacivertliler’de umduğunu bulamayan tecrübeli teknik adam yaklaşık 2 yıldır dinleniyordu.

Bilgi Ve Birikimini Kullanmak İstiyor

Bu süre zarfında teklifleri dahi değerlendirmiyor olarak bilinen başarılı hocanın artık dönmeye hazır olduğu ve bilgi birikimini aktarmak adına doğru bir takım aradığı belirtti. Bu doğrultuda Süper Lig’deki hoca sirkülasyonunun çok sık olmasıyla Aykut hocaya net bir talip çıktı.

Aradığını Bulamadı

Henüz 6. hafta sonunda Gaziantep FK, Başakşehir, Kayserispor ve İstanbulspor teknik adamlarıyla yollarını ayırırken bir flaş açıklamada Samsunspor’dan geldi. Geçtiğimiz sezon sonradan başına geçtiği Samsunspor’u, Süper Lig’e yükseltmeyi başaran Hüseyin Eroğlu bu sezon aradığını bulamadı. Süper Lig’de bu sezon henüz galibiyet yüzü göremeyen Karadeniz ekibinde teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun görevine son verme kararı aldı.

Resmen Açıklandı

Oynadığı 5 maçta topladığı bir puanla ligin son sırasında yer alan Samsunspor’da teknik direktör değişikliği için düğmeye basıldı. Kırmızı-Beyazlılar’ın Eroğlu ile ayrılık kararı aldı ve resmen açıklandı.

Kocaman’la Görüşmesinden Sonra

Karadeniz temsilcisinin hedefindeki bir başka aday ise yine Türk futbolunun deneyimli isimlerinden. Kuzey ekibi, Aykut Kocaman’la da bir görüşme sağlayacak. Başkan Yüksel Yıldırım’ın kararını bu görüşmeden sonra söyleyeceği ifade edildi.

Exit mobile version