Beşiktaş Lugano Maçı Şifresiz CBC Sport Nasıl İzlenir?

#image_title

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 2. maçında Beşiktaş evinde İsviçre ekiplerinden Lugano’yu ağırlıyor. Grubun ilk karşılaşmasında deplasmanda Belçika ekiplerinden Club Brugge ile 1-1 berabere kalan siyah beyazlılar galibiyetle tanışmak istiyor.

Tüpraş Stadyumu’nda 5 Ekim 2023 Perşembe akşamında saat 19.45’te başlayacak Beşiktaş Lugano maçı EXXEN platformu ile Azerbaycan kanalı CBC Sport ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Bu sezon inişli çıkışlı bir performans ortaya koyan Beşiktaş, grubundaki ilk maçında deplasmanda Club Brugge ile 1-1 berabere kalırken, Lugano’da sahasında Bodo Glimt ile 1-1 berabere kalarak puan kaybetmişti.

Stat: Tüpraş Stadyumu
Tarih: 5 Ekim 2023 Perşembe
Saat: 19.45
Yayın: EXXEN & CBC Sport

Beşiktaş Lugano Şifresiz CBC Sport Nasıl İzlenir?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında “AzerSpace 1/Africasat 1a” seçin.

Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H – Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC”i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz. Ancak kesinlikle Taraftarium24, SelcukSports, NetSpor, Justin TV gibi kaçak yayın yapan illegal platformlar önerilmemektedir.

CBC Sport Uydu Frekans Bilgileri

Uydu: AzerSpace 46° Frekans: 11135 H 27500

Beşiktaş Lugano Maçını Şifresiz Yayınlayan Kanallar

Exit mobile version