Beşiktaş Şenol Güneş’e Yönelik Eleştirilere Hukuki Mücadele Başlatacak

#image_title

Beşiktaş Kulübü, teknik direktörleri Şenol Güneş’e yönelik eleştirilerde bulunan gazeteci Fatih Altaylı’ya karşı sert bir açıklama yaptı. Altaylı’nın, YouTube kanalındaki bir yayında Şenol Güneş’e yönelik kullandığı ifadeler nedeniyle Beşiktaş, hukuki yollara başvurma kararı aldığını duyurdu.

Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Fatih Altaylı’nın Teknik Direktörümüz Şenol Güneş hakkındaki eleştirileri, eleştiri sınırlarını aşmış ve terbiye sınırlarını zorlamıştır. Eleştiri her medya mensubunun en doğal hakkıdır ancak düşüncelerini açıklarken basın mensubuna yakışmayan çirkin ifadeler kullanmıştır” denildi.

Altaylı’nın haddini aşan ifadeleri nedeniyle hukuki yollara başvuracaklarını belirten açıklamada, “Başta adı her daim başarılar ve şampiyonluklarla anılan Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile ilgili hakarete varan ifadeleri için Fatih Altaylı hakkında bundan sonra da haddini aşan kişilerle ilgili ivedilikle hukuki işlemlere başlayacağımızı kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız” ifadelerine yer verildi.

Gazeteci Fatih Altaylı, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in oyuncusu Salih Uçan’ı itmesini “hödükçe davranışları sürdürüyor” şeklinde eleştirmişti.

Exit mobile version