Beşiktaş Taraftarlarından Yönetime Sessiz Protesto! İlk 5 Dakika…

#image_title

Lig’in 8. haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş oldukça zor günler geçiriyor. Son haftalarda alınan sonuçlara karşı yönetime tepkili olan siyah beyazlı taraftarlar karşılaşmanın başlamasıyla tepki gösterdi.

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, Lugano karşılaşması sonrasında alınan 3-2’lik yenilgiden sonra görevinden istifa etmişti. Son olarak bir veda mesajı yayımlayan başarılı hoca, “Bir değişiklik olmalıydı, yeniden yeni bir heyecanla yola devam edilmeli. Bütün kulvarlarda hala başaracak; güç, umut ve güven var. Bir aile olan Beşiktaş tekrar başarılı olacaktır. Ortalığı toz dumana katıp, kaos çıkarmak, kargaşa yaratmak Beşiktaş’a yarar sağlamaz. Beşiktaş; asaletini, maharetini, cesaretini gösterecektir. Camia bir bütün olsun, takımın etrafında birleşsin, başarı gelecektir” dedi.

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in ayrılığı sonrası takımın başına geçici olarak yardımcı antrenör Burak Yılmaz geçti. Burak Yılmaz, İstanbulspor maçına; “Ersin, Rosier, Amartey, Bailly, Bakhtiyor, Amir, Salih, Chamberlain, Ghezzal, Muleka, Aboubakar” ilk 11’i ile çıktı.

Beşiktaş taraftarları, ısınma bölümünde sadece Vincent Aboubakar’ı tribünlere çağırırken kadronun okunması esnasında tüm takım ıslıklandı.

Siyah beyazlı taraftarlar İstanbulspor karşılaşmasının ilk 5 dakikasında sessiz kaldı. Öte yandan stadın bazı bölümünde yer alan taraftarlar, sahaya arkasını döndü.

Exit mobile version