Beşiktaş’ın Başkan Adayı Taraftara Seslendi

#image_title

Beşiktaş Jimnastik Kulübü tarafından bugün yapılan açıklamada seçimli genel kurul tarihi 17 Aralık 2023 olarak ilan edildi.

Tarihin açıklanmasının ardından, daha önceden adaylığını ilan etmiş olan Hasan Arat’tan bir açıklama geldi. Seçimin tüm camiaya hayırlı olmasını dileyen Arat, bundan sonraki sürecin adaylık ve projelerin açıklanması olduğunu vurguladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Beşiktaş taraftarına seslenen Hasan Arat, ”Önemli olan camianın Beşiktaş’a sahip çıkmasıdır. Bu sadece benim meselem değil. Beşiktaşımıza sahip çıkalım, büyüklüğünü koruyup ona göre girişimlerde bulunalım. Beşiktaş’ın değişime ihtiyacı var, önemli olan değişim. Bu yol Beşiktaşlıların yoludur.” dedi.

”BİZ HAZIRIZ”

Çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Arat, ”Değerli Beşiktaşlılar, Bu seçim olağan değil, olağanüstü bir seçimdir. ‘Aslolan hayattır, hayat da Beşiktaş’ diyenlerin seçimidir. Armamıza gönül vermiş, ülkemizin ve dünyanın dört bir yanındaki Beşiktaşlılara daha önce söylediğimiz gibi, biz hazırız. Çıktığımız yol, artık tüm Beşiktaşlıların yoludur.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version