Beşiktaş’ta Cenk Tosun Krizi! Yollar Ayrılıyor!

#image_title

Mevcut oyuncularıyla sözleşme yenileme çalışmalarına devam eden Beşiktaş’ta yerli oyuncularla da sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Mert Günok’un ardından Cenk Tosun’la da yollarına devam etmek isteyen Beşiktaş milli oyuncuyla yapılan görüşmelerden sonuç alamadı.

Ligde kötü bir grafik ortaya koyan siyah beyazlılar mevcut oyuncularını elinde tutup kadro zenginliğini korumak istiyor. Beşiktaş yönetimi Salih Uçan ve Cenk Tosun ile sözleşme görüşmelerini gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Nur Çebi ve Cenk Tosun önceki günlerde bir araya geldi. Yapılan görüşmelerin ardından milli oyuncu Beşiktaş’ın maaş teklifini yeterli bulmayarak reddetti.

Yeni Rotası MLS

Bu gelişmenin ardından kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan futbolcunun yeni kulüp arayışlarına başladığı öğrenildi. Kariyerine ABD ligi MLS takımlarından birinde devam etmek isteyen Cenk Tosun transfer görüşmelerine başladı. Golcü oyuncu siyah beyazlılarla sözleşmesinin bitmesinin ardından Amerika’nın yolunu tutacak. Tecrübeli golcü ligde bu sezon 1 gol ve 1 asistle oynuyor.

Salih Uçan İçin Israr Sürüyor

Cenk Tosun’la yaptığı görüşmelerden istediği sonucu alamayan Beşiktaş yönetimi bütün gayretini Salih Uçan’ı takımda tutmak için harcıyor. Yerli oyuncu kuralını da dikkate alan Beşiktaş yönetimi orta saha oyuncusuyla anlaşma aşamasına geldi. Bu sezon ligde 12 maçta forma giyen Salih Uçan 1 gol ve 3 asistle skora katkı sağladı.

Exit mobile version