EXXEN 10 Gün Ücretsiz Nasıl Kullanılır, İptal Edilir Mi?

#image_title

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda temsilcimiz Galatasaray sahasında Bayern Münih’i konuk edecek. RAMS Park’ta 24 Ekim akşamında saat 19.45’te başlayacak olan mücadele EXXEN platformu üyelerine şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi’nin Türkiye’deki yayın haklarına sahip olan EXXEN platformu için Acun Ulucalı, sarı kırmızılı taraftarlara büyük bir jest hazırladı. Yeni kampanya doğrultusunda EXXEN platformunda üye olacaklar 10 gün ücretsiz izle fırsatından yararlanabilecek.

Yani bir başka deyişle RAMS Park‘ta 24 Ekim Salı akşamında oynanacak Galatasaray Bayern Münih karşılaşması EXXEN platformundan şifresiz olarak canlı izlenebilecek. Ancak bunun için öncelikle EXXEN’de bir üyelik oluşturmanız gerekmekte.

EXXEN Platformu Ücretsiz Nasıl Kullanılır?

EXXEN platformundan 10 gün ücretsiz yararlanabilmek için öncelikle bir kredi kartı sahibi olmanız gerekmektedir. Kredi kartı bilgileri ile EXXEN’e üye olduktan sonra kartınızdan bilgilerinizin doğruluğu için 1 TL gibi bir ücret çekilecek ve 1 hafta sonunda da size geri iade edilecektir. Bu şekilde EXXEn platformunu 10 gün boyunca şifresiz olarak kullanabileceksiniz.

EXXEN 10 Gün Sonunda İptal Edilir Mi?

10 gün boyunca EXXEN platformunu ücretsiz izlemek isteyenler kayıt esnasında kredi kartı bilgilerini vereceklerinden hiçbir ödemeden de üyeliklerini kapatabilecekler. 10 gün süre dolmadan 9. günün sonunda Ayarlar kısmı üzerinden Ödeme ve daha sonrasın da Ödeme İptal seçeneklerinden EXXEN üyeliklerini iptal edebileceklerdir.

Exit mobile version