Fenerbahçe Çağlar Söyüncü’yü Kiralamak İstiyor

#image_title

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, devre arasında savunma hattını güçlendirmek amacıyla Atletico Madrid’de forma şansı bulamayan Çağlar Söyüncü’yü kiralık olarak kadrosuna katmak için hazırlıklara başladı.

Yabancı futbolcu kontenjanını dolduran Fenerbahçe 8+3 kuralına uyan milli stoper ve İspanyol ekibiyle görüşmeleri Sportif Direktör Maria Branco ile yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki gerçekleştiriyor.

Çağlar’ı Teknik Direktör İsmail Kartal’da ısrarla istiyor.

İspanyol medyasındaki haberlere göre Fenerbahçe’nin Çağlar Söyüncü’nün ikinci yarıda alacağı ücreti ve bir kiralama bedeli de verileceği belirtildi.

2016 Yılından Beri Avrupa’da

Altınordu altyapısından yetişen başarılı futbolcu Çağlar Söyüncü, Temmuz 2016’da Freiburg’a, Ağustos 2018’de Premier Lig ekibi Leicester City’ye transfer olmuş ve daha sonra Temmuz 2023’te bedelsiz olarak İspanyol devinin kadrosuna dahil olmuştu.

Bu sezon La Liga’da 4 kez, Şampiyonlar Ligi’nde ise 1 maçta forma giyen 27 yaşındaki milli stoper için satın alma opsiyonlu kiralama olasılığı oldukça yüksek görünüyor.

Atletico Madrid ile olan kontratı Haziran 2027’de sona erecek olan milli futbolcu Çağlar Söyüncü’nün, Fenerbahçe’de ilk 11 zorlayacağı için olumlu baktığı belirtiliyor.

Exit mobile version