Ferdi Kadıoğlu’nun Babasından Şok Trabzonspor İtirafı: “Şampiyon Yapacağız ve Gideceğiz”

#image_title

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe’de sergilediği performans ile Avrupa’nın dev ekiplerini peşinden koşturan Ferdi Kadıoğlu’nun babası Feyzullah Kadıoğlu, oğlunun gelecek hayallerini canlı yayında masaya yatırdı. Beyaz TV ekranlarında katıldığı bir programda sarı lacivertli taraftarları üzen ifadeler kullanan baba ayrılığa dair sözler sarf etmesi ortalığı ayağa kaldırdı.

Baba Kadıoğlu oğlunun sergilediği performans sonrasında pek çok kulüpten kendilerine transfer teklifi geldiğine işaret ederek ayrılık itirafında bulunması kafaları karıştırdı.

Feyzullah Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe’nin şampiyon olacağına yürekten inandıklarını söyleyerek oğlunun gelecek sezon transfer olma ihtimalinin yüksek olduğunun altını çizerek, “Bu sene, o sene olacak. Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız ve gideceğiz.” açıklamasında bulundu.

Kendilerinin Trabzonlu olduğunu da belirten Feyzullah Kadıoğlu, oğlunun hangi lige gitmesini istediğine yönelik soruya ise “Ben Trabzonluyum, daha önce Trabzonspor’dan teklif gelmedi. İspanya ve Almanya’ya gitmesini isterim. Ama büyük takıma gitmesini isterim. Burada kalıp seriye de bağlayabilir.” Cevabını iletti.

Exit mobile version