Fikret Orman Küplere Bindi! Lafını Esirgemedi

#image_title

Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman Sözcü TV’ye konuştu. Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi hakkında açıklamalarda bulunan Orman, Ahmet Nur Çebi hakkında açtı ağzını yumdu gözünü.

Fikret Orman’ın gündeme bomba gibi oturan açıklamaları…

”Beşiktaş Başkanı Kendisini Acındırmaz”

Fikret Orman; “Ben Beşiktaş’ı Dolmabahçe Sarayı’ndan almadım. Çağlayan Adliye Sarayı’ndan aldım. 450’nin üzerinde borç, 70 milyon gelir, 140 milyon dolar gider, 5 milyon dolar nakit akışı. Ortada stat yok, gelir yok. Camianın umudu kalmamışken başkan oldum. İlk gün ‘Türkiye’nin en büyüğüyüz’ dedim. Biz Türkiye’nin en büyüğüyüz. Beşiktaş başkanı kendisini acındırmaz. Beşiktaş başkanı ağlamaz, mağdur olmaz. Biz olmayan parayla stat yaptık. Şampiyonluklar kazandık. Avrupa’da başarı elde ettik. Marka değerini yukarı çıkardık” dedi.

”Eğilmez, Bükülmez, Ağlamaz!”

Sözlerine devam eden Orman; “Beşiktaş başkanı kendini acındırır mı? Beşiktaş başkanı güçlü insandır, eğilmez, bükülmez, ağlamaz! Tipik üçüncü sınıf ikinci adam işleri bunlar. Hep bir mağduriyet var. Baba Hakkılar’dan Süleyman Sebalar’dan gelmiş bir kulüp bu. Biz Türkiye’nin en büyük kulübüyüz. Ahmet Nur Çebi, 6.5 sene ikinci başkandı. İcra Kurulu Başkanıydı. İmza yetkileri vardı. Nasıl hiç bir şeyden haberi yok? Raporlarda Çebi’nin adını resmen cımbızlamışlar. Sadece 8 kere ismi geçmiş 2’sinden sorumlu. Böyle bir şey olabilir mi ya ? Koltuğa oturduktan sonra “hiçbir şeyden haberim yok” dedi sadece. E senin ne işin vardı o zaman orada?” ifadelerini kullandı.

“Bizim Zamanımızda Fenerbahçe ve Galatasaray Kardeş Olmuştu”

Başkanlığı döneminde olanlar hakkında da konuşan Fikret Orman; “Bizim zamanımızda Fenerbahçe ve Galatasaray kardeş olmuştu. Daha önce olmuşlar mıydı? Kulüpler Birliği’nde bana karşı, Beşiktaş’a karşı ne yapabilirler diye düşünüyorlardı. Beşiktaş’ın öyle bir marka değeri varken bugünkü yönetim ne yapıyor? Hiçbir şey! Kendi resmi hariç, duvara çaktığı tek çivi yok.” dedi.

”Ben Öyle Sonradan Olma Beşiktaşlı Değilim, Anadan Doğma Beşiktaşlıyım”

Aday olup olmayacağına de değinen eski başkan; “Ben aday olduğum zaman kimse yoktu. Ben o zaman aday olmasam Beşiktaş’ın başkan adayları, Bakırköy dernek başkanı Nazmi Bey ve Beşiktaş Dostları diye bir derneğin başkanı Bülent. Şimdi öyle bir dernek bile yok. Şu anda Hasan Bey ben adayım dedi. Adam, delikanlı adam. Fikri varsa da çıktı söyledi. Ben de benden önceki yönetim hakkında çıkıp konuşuyordum. Şu anda adaylık falan aklımdan geçtiği yok, niyetim de yok ama Beşiktaş’ın bana ihtiyacı olduğu gün… Ben öyle sonradan olma Beşiktaşlı değilim, anadan doğma Beşiktaşlıyım. Şimdi genç yöneticiler çıkıp konuşuyorlar. İslam’ın şartı 5, altıncısı haddini bilmek. Ben bu kulübün sporculuğunu yapmışım.” dedi.

”Çebi İle Televizyonda Karşılaşalım”

Başkan Çebi ile konuşmaya hazır olduğunu dile getiren Fikret Orman; “Ben Ahmet Nur Çebi’nin babasını çok severim, oğlu var çok severim. Bugüne kadar utandım ama benim de evlatlarım var. Bugünden sonra ne cevap verirse bende ondakinin 5 misli belge var, yürekliyse televizyona çıkalım. Evraklarını, şahitlerini alsın çıkalım. Ben hazırım, çekindiğim bir şey yok.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version