Galatasaray Maçı Muhtemel 11’ler Ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son Durum

#image_title

Manchester United – Galatasaray Maçı’nın Hakemleri Kimler?

Zorlu mücadelenin zorlu yönetimi Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliak üstlenirken ona yardım edecek olanlar Branislav Hancko ve Jan Pozor. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Peter Kralovic olacak.

Gruptaki Son Durum Ne?

Grupta oynadığı ilk karşılaşmasında Danimarka temsilcisi Kopenhag’ı ağırlayan sarı-kırmızılı ekip, 2-0 geride olduğu karşılaşmadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Galatasaray, sıkıntılı bir süreç içerisinde olan rakibini mağlup ederek ilk galibiyetini elde etmek istiyor. A Grubu’nun ilk haftasında Almanya’nın Bayern Münih ekibine konuk olan Manchester United ise sahadan 4-3 mağlup şekilde ayrıldı.

Hakim Ziyech Ve Kazımcan Karataş Kadroda Mı?

Galatasaray ekibinde sakat olan Kazımcan Karataş’ın dışında sakatlığı tam olarak bitmeyen Hakim Ziyech, Manchester United karşısında forma giyemeyecek.

Manchester United Nasıl Bir Sezon Geçiriyor?

İngiliz temsilcisi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig’inde sezona kötü bir başlangıç gerçekleştirdi. “Devler Ligi”nde oynadığı tek maçı kaybeden Manchester United, Premier Lig’de ise 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 4 yenilgi aldı.

Sahasında oynadığı son 2 lig maçını kaybeden “Kırmızılar” totalde 10 gol atıp, 15 golde kendi kalesinde gördü. Manchetser United, Premier Lig’de 1989-1990 döneminden sonra kulüp tarihinin en berbat sezonuna başlangıç yaptı.

Manchester United Karşısında Galatasaray’ın Muhtemel İlk 11’i

MUSLERA,BOEY,SANCHEZ,ABDÜLKERİM,ANGELINO,TORREIRA,KEREM DEMİRBAY,TETE,KEREM AKTÜRKOĞLU,ZAHA,ICARDI

Exit mobile version