Galatasaray’da İcardi Depremi! Ghezzal’den Yediği Tekme Sonu Oldu

#image_title

Galatasaray’da Mario İcardi depremi yaşanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde sahasında Bayern Münih’i konuk edecek sarı kırmızılılarda sekerek stattan ayrılmak durumunda kalan Arjantinli yıldızın oynama ihtimalinin zor olduğu kaydedildi.

Süper Lig’de sahasında ezeli rakibi Beşiktaş‘ı 2-1 devirerek lider Fenerbahçe’yi takibe devam eden Galatasaray’da Mario İcardi’den üzen haber geldi. Sağ ayak bileğindeki peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda hasar ve kanama tespit edilen yıldız oyuncunun tedavisine hemen başlandığı ancak en az 4 gün dinlendirileceği iddia edildi.

Sarı kırmızılı takımdan yapılan açıklamada, “Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında dün Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan ve maç sonrası yapılan değerlendirmede peroneal tendon hasarı belirlenen futbolcumuz Mauro Icardi’nin sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan MR tetkiklerinde ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır” denildi.

Bayern Münih Maçında Yok

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı İcardi’nin Beşiktaş maçından sonra stadyumdan sekerek ayrılması sonrasında 24 Ekim akşamında Alman devi Bayern Münih ile oynanacak Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında oynama ihtimalinin az olduğu söylenmekte.

Bir aksilik olmaması durumunda gelecek hafta Süper Lig’de deplasmanda Çaykur Rizespor karşılaşmasında İcardi’nin yeniden sarı kırmızılı formaya kavuşması beklenmekte.

Exit mobile version