Galatasaraylı Yıldız Sakatlandı! Yerine Kim Geçecek?

Bu yıl şampiyonluk kupasını kaldıran Galatasaray’ın yıldız oyuncularından Sacha Boey’in sakatlık geçirdiği duyuruldu. Fransa’nın U21 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda çıkarılan yıldız ismin yerine Valentin Gendrey’in dahil edileceği öğrenildi.

Sakatlık Nedeniyle Kadrodan Çıkarıldı! 

Galatasaray’ın en sevilen futbolcularından Sacha Boey, Fransa’nın U21 Avrupa Futbol Şampiyonası’na sakatlığı nedeniyle veda etmek zorunda kaldı. Süper Lig devi Galatasaray’daki performansı olay olan futbolcu sezona damgasını vurduktan sonra Avrupa şampiyonasında boy göstermeye hazırlanıyordu. Ancak yaşadığı sakatlık sonucu futbolcu kadrodan çıkarılmak zorunda kaldı. Şimdilik sakatlığıyla ilgili bir gelişme paylaşılmayan futbolcunun ne zaman sahalara geri döneceği de belli değil.

Boey’in Yerine Gendrey Forma Giyecek! 

Sakatlanan Sacha Boey’in turnuva kadrosundan çıkarılması üzerine yerine kimin geçeceği merak konusu olmuştu. Ancak yapılan açıklamada bu konuda da taraftarlar aydınlatıldı. Alınan bilgilere göre Sacha Boey’in yerine 22 yaşındaki Lecceli oyuncu Valentin Gendrey forma giyecek.

Ne Zaman Sahalara Dönecek?

Bu sezonki performansıyla Galatasaray’ın vazgeçilmez isimlerinden biri haline gelen Sacha Boey’in sağlık durumuyla ilgili herhangi bir detay verilmedi. Ayak bileğinde sakatlık yaşadığı bildirilen oyuncunun sahalara ne zaman dönüp ne zaman forma giyeceği şimdilik belli değil.

Sacha Boey Kimdir? 

Sacha Boey, Montreuil Fransa doğumlu 22 yaşında profesyonel bir futbolcudur. Şu anda Galatasaray’da defans oynayan futbolcu, Kamerun asıllıdır. 2021 yılında Galatasaray’la imzaladığı bir sözleşmede 2024-2025 sezonuna kadar takımda oynayacağını duyurmuştur. Kariyerinde ilk kez Süper Lig’e Galatasaray ile birlikte çıkmıştır.

Valentin Gendrey Kimdir? 

La Garenne-Colombes, Fransa’da doğan Valentin Gendrey, 2000 doğumludur. Lecce’de sağ bek oynayan futbolcu, Fransa’nın U21 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Boey’in yerine boy gösteriyor olacak.

Exit mobile version