Güntekin Onay’ın İsmail Kartal Yorumu Gündeme Oturdu

#image_title

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Kasımpaşa maçına çıktı. Sarı – lacivertliler, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda yapılan maçtan Edin Dzeko ve Dusan Tadic’in attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla beraber 8’de 8 yapan Kanarya’da teknik direktör İsmail Kartal, maç bitiminde taraftarlarla bir araya geldi. beIN Sports moderatörü Güntekin Onay’dan ise şaşırtan bir yorum geldi.

Detaylar şu şekilde:

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında yapılan Kasımpaşa ile Fenerbahçe maçında mücalede verildi. İki takımın da büyük bir mücadele gösterdiği ve oldukça yüksek tempoda yapılan müsabakada kazanan taraf Fenerbahçe oldu. Kanarya, rakibini 2-0 mağlup ederek ligde 8’de 8 yaptı.

Milli araya Süper Lig lideri olarak dahil olan sarı-lacivertliler, bu sezon yaptığı tüm resmi maçları kazandı ve toplamda 16’da 16 yaptı.

Büyük bir başarı elde eden sarı – lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal için ise beIN Sports moderatörü Güntekin Onay’dan şaşırtan yorum geldi.

16 Maçtır Kıyafetini Değiştirmiyor

Güntekin Onay, “İsmail Kartal’ı tebrik ediyoruz. Totemi bozmamak için 16 maçtır kıyafetini değiştirmiyor. Ancak havalar soğuyunca ne olacak merak ediyorum.️” dedi.

Onay’ın yorumu, sosyal medyada gündeme oturdu ve çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

Exit mobile version